07 September 2016

Procrastinate

Biar matiku mencuba demi bahagia,
Biar sakit dilukai dapatku rasa,
Biar nadiku terhenti demi ke syurga,
Biar selamanya mencari cinta sejati.
Sejati by Faizal Tahir


Penyakit betui. Niat dihati ni macam hari-hari ada benda nak update. Err tu tipu la. Atleast once in a week la update blog. Tapi apakan daya darah Melayu dalam diri ni lebih menebal dari darah Chinese. HAHA so malas nak update.

Tapi ni tetiba ter-ada mood sebab jiwa kacau teruk. Aku perlu menulis. Ehh menaip. Tak cukup lagi ka update twitter hahaha. Hang diam!!  Makanya inilah hasilnya. Ter-update la blog ini. Tapi aku buat list dulu la apa aku nak update since aku takdak resource untuk letak dalam ni. Pasal trip-trip yang lepas aku kata nak update tu better hang tak payah tunggu la. Berjanggut la dan aku pun dah hilang mood nak update. HAHA

Jadi ni list yang aku berazam untuk update :
1. Hobi baru
2. Interview dan Kerja
3. Trip bulan March hari tu

Aku rasa cukup la tiga list ni dulu. Sebab? ni pun aku taktau bila nak update. Hurmm or aku perlu tutup ja blog ni? Kesian budak-budak yang buat rujukan kat blog aku ni. HAHA gitew.

Bebelan akhir : Otak serabut sampai aku taktau nak bebel apa. Kbai

3 comments:

Fathin said...

Nampak sgt serabut tu wei.. Haha

Fathin said...

Nampak sgt serabut tu wei.. Haha

ハミザ・ハスナン said...

Nak buat camna. Kerja. Nak bayo hutang. Hurmmm